... A parton állok, a hajnali, meleg fuvallat sirályok hangját hozza a távolból. Nemsokára megpillantom a Nap horizonton felbukkanó piros csücskét, olyan mintha az óceánból emelkedne ki, és, bár lassan, de megállíthatatlanul tör az ég felé. Fénye nemsokára mindent beragyog és az éjszaka rejtelmes sötétje átfordul a nappal valóságába. Most már látható, az olajszennyezés, a vízállatok partra-mosott bűzlő teteme, az olajban vergődő madarak harca. Egy teljesen, még soha fel nem fedezett világ pusztulása. Nem marad más csak a tehetetlenek dühe. ...

A Field of Locust egy négytagú görög banda, kiknek zenéjére a sludge hangzású riffek, kicsit postmetálosabb tálalása a jellemző. A hangzás nagyon erőteljes, és profi munkát sejtet. Annak ellenére, hogy a Subtopia az első kiadványuk, a banda már 2008 óta tevékenykedik.

myspace/album

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moonstonepipe.blog.hu/api/trackback/id/tr392198880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása