A Made out of Babies egy 2004 -ben alakult New York-i banda. Zenéjüket leginkább a pofátlan odamondás jellemzi, melyet a szokásos sludge riffek és hangzásvilág mellett, Julie Christmas(Spylacopa, Battle of Mice) morcos kis hangja hivatott tálalni. Jelen pillanatban három albumot írhatunk a zenekar számlájára, melyek közül a 2008 -ban napvilágot látott "The Ruiner" lett a legjobb hangzással megáldva. Az aki időrendi sorrendben emészti az anyagokat, annak fel fog tűnni a folyamatos javulás, csiszolódás. Nekem mindhárom album nagyon sok aprócska örömet okozott.myspace/weboldal

Trophy(2005)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coward(2006)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Ruiner(2008)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moonstonepipe.blog.hu/api/trackback/id/tr322201237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

one male individual · http://soundcloud.com/cliponville 2010.09.10. 08:54:21

Remek lemez mind a három, nekem a Coward a kedvencem a MOOB-től. Julie Christmas szerintem zseniális előadó és a - sajnos - egyetlen Battle Of Mice lemezen is (A Day Of Nights - 2006) eszméletlen dolgokat művel. Érdemes meghallgatni, nagyon erős, robosztus album, én nagyon kedvelem. A legjobbakat, üdv.

Rizla · http://moonstonepipe.blog.hu 2010.09.12. 22:45:47

@one male individual: Bizony Julie C. stílusa nagyon eredeti. A Battle of Mice post már tervbe van egy ideje, de ha isten malmai lassan őrölnek, akkor az enyémekről ne is beszéljünk. Azér majd igyekszem... Köszi!
süti beállítások módosítása