A Four Hour Fogger a Mastodonból jól ismert Brent Hinds & Troy Sanders zenekara (volt), a világhír előtti időkből. Egy kis történelem:

Brent elhagyta Alabamát, és Georgiába költözött, hogy itt építgesse zenei karrierjét. Ez idő alatt találkozott Troy Sanderssel. A következő öt évben egy saját tulajdonban lévő furgonban élt, és Troy akkori bandájában kezdett tevékenykedni, melynek neve Four Hour Fogger. Majd később jött a Mastodon, vér-verejtékes munka, nemalvás, önfeláldozás és végül a hírnév.

Album/wikipedia

Érdemes rákattanni a wiki-re, mert kiderül az is, hogy miként játszott, nem csekély szerepet a High on Fire zenekar a Mastodon megalakulásában. A Four Hour Fogger korszakból fennmaradt egy egyszámos-koncertfelvétel is, sajnos kibaszott szar minőségben, de azért nesztek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moonstonepipe.blog.hu/api/trackback/id/tr571824242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása