Már megint Kanada! Nem tudom, hogy ott mi lehet a levegőben, de az biztos, hogy tuti portéka! A Mares of Thrace egy gitár - dob duó, akik a sludge pusztítóan sokrétű kavalkádjába szorítanak egy újabb színfoltot. A lányok(mert, hogy lányok!) igen dekoratívak, és ezen jellegű tehetségüket már csak hangszeres jártasságuk múlja felül, aminek tanúja ez a csodás album. A dob remekül hozza a ritmus témákat és a dallam részekbe is jócskán beleteszi a magáét, így az egy-szál gitár és ének mellett már csak a nagyérdemű közönségre van szükség! A gitáros rész a zene hangulati központja, emellett sokszínű és változatos éppúgy mint az ének, amely néhol még a Christmas-lány(Spylacopa,stb..) stílusára is emlékeztet. Mindent egybevéve igen kerekre sikeredett ez a csajprojekt, és kőkeményen megállja a helyét a sludge gyűjteményben.

myspace/album

Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen zenét kapnánk eredményül, ha összedugnák a fejüket a Talbotos srácokkal. De ez csak egy kis magánperverzió! ;)

Hogy lehet egy férfi szerelmes egyszerre két nőbe? A lentebb integrált mozgókép választ ad a kérdésre! 

A bejegyzés trackback címe:

https://moonstonepipe.blog.hu/api/trackback/id/tr532096856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása