Vasárnap leszakadt az arcom ISIS koncerten! Ugyanis a DISEL club színpadán tiszteletét tette a zsenialitás maga. Egész nap szinte fel sem fogtam, hogy órákon belül ott fogok állni egy olyan emelvény előtt, melyen azon kevés bandák egyike gerjeszti a hanghullámokat, melyek nagy tiszteletet vívtak ki nálam. A klubba megérkezve egyből leadtuk a kabátokat a ruhatárba, megkerestük a színpadot, jól megjegyeztük, hogy hol van és megpróbáltuk nem elfelejteni. Ugyanis ez a remek kis hely elsőre úgy festett, mint egy hobby-labirintusépítő egyik igencsak korai alkotása. De semmi para, hamar bele lehet jönni a tájékozódásba. Több ember volt, mint amennyire én számítottam, és ez nagyon kellemes meglepetésként ért. Az előzenekar(oka)t? nem volt alkalmam meghallgatni, és nem is nagyon  ismerem (őket). De a pultnál való üldögélés közben, a megannyi fal és zaj takarásából előtörő hangszellő, egy fejszaggató, monoton, doom  riffet hozott magával. Mikor már képesnek éreztük magunkat arra, hogy elinduljunk, hát elindultunk! Átmásztunk a deszkák elé, melyen az ISIS túlnyomó része már megkezdte a koncert apró előmunkálatait, amit hihetetlenül gyorsan be is fejeztek, és egy-két percen belül már el is kezdődött a "show"! Sikerült nekik élőben is úgy elkápráztatni, mint amikor a koncert dvd-t néztem. Felmennek a színpadra, és megszűnik számukra a világ, csakis egymással, és a zenével törődnek. Dallamaikkal elringatnak, a vállukra vesznek, és a világ egy olyan arculatával szembesítenek, ami enyhén szólva is nem mindennapi. Egy percig sem bántam meg, hogy elmentem a koncertjükre. Az elvárásaimnak megfelelően történt minden. Ezt nem is kell tovább ragozni. Külön öröm, hogy a Celestial(The Tower) művészien megszerkesztett "brutalitásbolátlényegülése" zárta a sort. Gecijóvolt! Tisztelet és köszönet minden jó barátnak, akik lehetővé tették,  hogy  élvezetes  és  emlékezetes  élményben  legyen  részem.  Peace!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moonstonepipe.blog.hu/api/trackback/id/tr571530952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

celestial 2009.11.22. 17:26:07

Sziví, már ha te az vagy akire én gondolok és ha én egyáltalán az vagyok akire te gondolsz, vagy akinek én gondolom magam :)!!!!

A 2003-as Gödöllői koncertet meg valahogy csak közkincsé kellene tenni, csak még nem naon tudom a módját!

És igen, azt hiszem nekem is a Celestial (:)) volt a csúcspont!

Am az Alice in Chains koncethez te hogy állsz hozzá?

celestial 2009.11.22. 17:28:54

Ja meg talán nem túl jó ötlet a háttér és a betűszín kiválasztása:)
süti beállítások módosítása